Vertel MENU over De Menukaart 

Ga mee op ontdekkingsreis naar de oorsprong en de evolutie van de menukaart

   

 
Hoe zijn gelegenheidsmenukaarten en spijskaarten ontstaan?

Hoe moeten we ze lezen?

Welke gerechten waren wanneer “hot” of zijn tijdloos?

Welke informatie geven de menukaarten ons?

Hoe worden ze samengesteld en opgebouwd?
Op alle vragen krijgt u antwoord.

Daarnaast gaat u er natuurlijk veel bewonderen. Hele mooie, vele bijzondere, talrijke historische, maar ook een aantal spectaculaire en natuurlijk de oudste uit 1858! De presentatie van de menukaarten wordt met zorg afgestemd op uw interesse.
· ca. 3000 exemplaren
· gedateerd vanaf 1855
· diverse thema’s: koningshuis/oorlog/bijzonder van
vorm/scheepvaart/luchtvaart/déjeuner dinatoire/etc.
· bewonder één of meerdere thema’s, óf de totale collectie
· prima presenteerbaar als expositie bij diners of evenementen